5 tips til en wellness aften derhjemme

Naturskøns bedste tips til en rigtig forkælelses aften for DIG

Træt efter en lang uge? Med alt for mange aftaler og alt for lidt MIG tid. Du behøver ikke tage af sted på et dyrt wellness ophold for at blive ladet op med fornyet energi. Prioritere dig selv og sørg for at gøre det til en fast aftale, ellers glemmer man det hurtigt i den travle hverdag. Nogle gange dyrker jeg let yoga, sidder med mine krystaller, andre gange går jeg en stille tur i haven og nyder naturen, MEN noget jeg holder rigtig meget af, er at holde en lille wellness aften. Whatever is good for the soul – do that!

  1. Sæt noget musik på du elsker. Har du lidt for travlt, kan du med fordel sætte noget meditations musik på. Er du i dårlig humør, hjælper det altid at sætte sit favoritnummer på.
    Et nummer jeg ofte sætter på er Afslappende pianomusik. Soothing relaxation. Du finder den på youtube.  Tænd et par stearinlys for at skabe en god stemning.

 

  1. Ta` et varmt bad og kom vores fodbadesalt i karet. Duften vil brede sig ud i hele badeværelset og give en dejlig følelse af velvære. Har du ikke et karbad, kan du evt. komme lidt æteriske oliér ind i brusenichen. Et bad med vores salt virker rensende og lindrende på musklerne. Tilsæt evt. selv lidt friske urter. Det kunne være citronmelisse, romarin eller salvie. Et dejlige bad skaber velvære for både krop og sind.
selvforkælelse med naturskøn

3. Scrub krop, fødder og hænder med en god scrub. Massere den ind i din fugtige hud og skyld af med lunken vand. Det fjerner alle de døde hudceller og gør din hud frisk og smidig. Nu kan din olie også bedre trænge ind efter bad. Naturskøn har lavet hybensæben. Det tørret hybenpulver, skrubber mildt hudcellerne af og de gode olier forbliver på huden efter badet.

4. Efter badet anbefaler jeg en god olier. En olie der plejer din hud og nærer. Naturskøn er lige nu ved at udvikle en ansigtsolie man med fordel kan bruge efter bad, morgen og aften eller i forbindelse med Gua Sha massage. En Gua Sha er meget effektiv til dybdegående massage i ansigtet eller til kroppen. Det opstrammer på en naturlig måde og du kan bruge din Gua sha efter behov. Læs evt. mere om gua sha inden i kategorien Krystaller

5. Lav dig en kop dejlig te og lav noget du rigtig god kan li. Læs en god bog, lyt til god musik, sæt din ynglings serie på og smid dig i sofaen.

-Eller du kunne gå ind på Instagram og lurer hvad vi har gang i hos Naturskøn😉

 

Rigtig god fornøjelse

 

De skønneste hilsner fra

Sisse, Naturskøn