MIN NATURSKØNNE BLOG

Velkommen til vores første blogindlæg her på Naturskøn. Det første indlæg handler om Naturskøn. Der vil løbende komme indlæg, hvor vi har mulighed for at gå i dybden med nogle ting, som kunne interesserer jer. Det kunne være sæbefremstilling, urter, vejledning i hvordan man bruger en Gua sha osv.

LÆS OGSÅ MINE NYESTE BLOG POSTS :

FRISKE SOMMERFUSSER

5 TIPS TIL EN WELLNESS AFTEN DERHJEMME

NATURSKØN

Som i sikkert ved er mit navn Sisse og jeg bor i Himmerland med min kæreste og børn. Vi bor på en lille ejendom med en stor have.
Haven er en `vild med vilje´ have og så har vi en rigtig stor grøntsags have. Her dyrker vi økologiske grøntsager og urter.
Jeg er uddannet materialist og har mere end 12 års erfaring inden for luksushudpleje.
I 2018 jeg blev ansat som butikschef i en helsekost forretning. Her spirede min interesse for økologi og bæredygtighed.
Jeg begyndte så småt at lave mine egen hudpleje produkter. Jeg brugte alle de urter vi havde hjemme
i haven og jeg lavede mine egne te blandinger og forskellige olier til anvendelse i hudpleje.

Jeg ønsker at lave simple produkter, der er skånsomme for huden, men også for vores miljø.
Sæberne er zero waste og kommer ikke i emballage.

Alle de olier jeg bruger i sæberne er økologiske og de fleste af produkterne er også veganske.

Ingen af mine produkter inden holder kunstig parfume eller farve.

Produkterne kan variere lidt i farve, duft og konsistens da de er håndlavet.

Naturskøns principper

Hos Naturskøn arbejder vi efter en række principper, som gælder uanset om det er produkter vi selv fremstiller eller ingredienser vi køber fra andre

Alle vores produkter er enkle og ukompliceret. Der er ikke en masse unødvendige ingredienser i. Alle vores produkter er rene. De indeholder ikke kunstige parfumestoffer, kunstig farvestoffer eller parbener. Vores dufte kommer fra æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster. Farve og struktur kommer også fra naturligs ingredienser. Feks. Hybenpulver eller morgenfrue.

Zerowast

Vi prøver at mindste forbruget af emballage. Sæberne kommer som udgangspunktet ikke i emballage og te blandingerne fås også i en bæredygtig emballage. Så vidt det er muligt sender vi jeres ordre i genbrugskasser og med genbrugsfyld.