O M

N A T U R S K Ø N

Naturskøn Sisse Sass

Spiselige blomster og urter fra haven

Mit navn er Sisse og jeg bor i Himmerland med min kæreste og børn. Vi bor på en landejendom med en stor have. Haven er en `vild med vilje´ have og så har vi en rigtig stor grøntsags have. Her dyrker vi økologiske grøntsager og urter. Min kæreste er kok og dyrker også mange forskellige spiselige blomster. Jeg er uddannet materialist og har mere end 10 års erfaring inden for luksus hudpleje. I 2018 blev jeg ansat som butikschef i en helsekost forretning. Her spirede min interesse for økologi og bæredygtighed. Jeg begyndte så småt at lave mine egen hudpleje produkter. Jeg brugte alle de urter vi havde hjemme i haven og jeg lavede mine egne te blandinger og forskellige olier til anvendelse i hudpleje.

Sisse Sass

Indehaver

Kun det bedste

Økologi og bæredygtighed

Jeg ønsker at lave simple produkter der er skånsomme for huden men også for vores miljø. Sæberne er zero wast og kommer ikke i emballage. Mine teer kan fås i 1, 2 kg pose eller en 50 gram i en bæredygtig genbrugspose eller i en smart to go pose, der nemt kan lukkes igen og tages med på farten.

Jeg kan med stolthed fortælle at alle produkterne er godkendte efter EU regler

Naturskøns Principper

Hos Naturskøn arbejder vi efter en række principper, som gælder uanset om det er produkter vi selv fremstiller eller ingredienser vi køber fra andre

Alle vores produkter er enkle og ukompliceret. Der er ikke en masse unødvendige ingredienser i. Alle vores produkter er rene. De indeholder ikke kunstige parfumestoffer, kunstig farvestoffer eller parabener. Vores dufte kommer fra æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster. Farve og struktur kommer også fra naturligs ingredienser. Feks. Hybenpulver eller morgenfrue.

Din sikkerhed

min gode samvitighed

N

Økologiske & Veganske produkter

Alle de olier jeg bruger i sæberne er økologiske og de fleste af produkterne er også veganske.

N

Kunstig parfume- og farve frie produkter

Ingen af mine produkter inden holder kunstig parfume eller farve.

N

Håndlavet produkter

Produkterne kan variere lidt i farve, duft og konsistens da de er håndlavet.