s o m m e r fusserne

og DIG i fokus

Er du klar til at hoppe i sandalerne og viser dine sommefødder frem? Hvis ikke, så er det godt du er hoppet ind på Naturskøns blog. Vi har nemlig laver 2 vanvittige skønne produkter der giver friske fusser på ingen tid – og så er det ovenikøbet økologiske produkter uden en masse unødvendig kemi.

Jeg har en stor kærlighed for urter. I ”gamle” dage brugte de fleste urter. Ikke kun til mad og te men også som naturmedicin. Desværre er urterne med tiden blevet glemt og mange tror i dag var det er noget hokuspokus men det er det langt fra. For et par år siden var jeg i Schweiz på urtevandring i Alperne. Vi gik rundt og lærte om alle de spændende urter og vi var på besøg i A.vogels berømte urtehave. Her lavede vi vores egne tintur med urterne fra have. Det var en fantastisk oplevelse og det var her min kærlighed for urter og biodiversitet startede.  Derfor er urter en meget vigtig del af Naturskøn

..det kunne jeg fortælle meget mere om, men det må blive en anden gang. Tilbage til fødderne

Vores fodbadesalte, kan bruges både til fodbad men også til karbad. Dog vil jeg nok foretrække at bruge den med Himalaya salt i karbad da den ikke indeholder urter, som er lidt træls at gøre rent efter.

Naturskøn Sisse Sass

Fodbadesalten fra Naturskøn er lavet på epsom salt som indeholder magnesium. Magnesium får dine muskler til at slappe af. Den indeholder også citronmelisse, som også har en afslappende effekt.

Den er perfekt til trætte fødder og tunge ben. Rigtig god at bruge efter en lang dag på arbejde, eller inden sengetid.

Mange der oplever uro i benene og som døjer med natte kramper kan med stor fordel bruge salten i karbad eller fodbad og vil hurtig opleve en effekt.

Den anden fodbadesalt som er pink, indeholde en blanding mellem epsomsalt og Himalayasalt. Den dufter himmelsk af lavendel, rosmarin og citron. Den er ligeledes skøn efter en lang dag eller inden du skal ordne dine fødder.

Hæld 2-3 tsk. fodbadesalt i en balje med lunken vand, og kom fødderne i. Sid i max 15 min. Salten vil blødgører evt. hård hud og dine fødder vil nu føles bløde, og smidige. Det er perfekt at gøre, når du skal til at gøre dine fusser sommer klar. Hvis du har meget tørre fødder skal du bruge den med epsomsalt, den har nemlig det højeste indhold af olie som vi forkæle dine fødder det ekstra.

Du kan med fordel bruge vores hybensæbe hvis du har meget hård hud. Den indeholder nemlig hybenpulver som skånsomt skrubber de døde hudceller af.

Fodbadesalt naturskøn
Naturskøns pink badesalt

Nu skal du bruge en god fodcreme eller en god olie og wupti- Nu er dine fødder sommerklar

Rigtig god arbejdslyst😉og husk nu at nyd det. Det er selvforkælelse og det tanker dig op med god energi

 

 

De skønneste hilsner

Sisse. Naturskøn